LAATSTE PARKWONING

Bouwnummer 18 - € 679.000,- v.o.n.

Deze laatste stadswoning aan het park is speciaal voor gezinnen die houden van de levendigheid en reuring van Tilburg, én voor hen die genieten van water, ontspanning en de natuur om de hoek. Perfect dus als je naast plezier en vertier ook behoefte hebt aan comfort en kwaliteit. En de achtertuin geeft nét dat stukje meer privacy om je heerlijk terug te trekken.

Vanuit de keuken kijk je heerlijk uit over het park. De woonkamer strekt zich over de volledige breedte en grenst met openslaande deuren aan de tuin. Ook is deze parkwoning standaard voorzien van een uitbouw.

SPECIFICATIES

Prijs

€ 679.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte ca. 170 m²
Perceel

ca. 124 m²

Parkeerplaatsen 1 op het achtergelegen parkeerterrein
Energielabel A+++

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers (18m²+) en een grote badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee grote kamers (18m²+) en de technische ruimte met warmtepomp en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De gevel heeft prachtige detailleringen in het metselwerk en ook de twee Franse balkons maken het tot een sfeervol ensemble aan het pocket park. Hier zal je straks snel en makkelijk contact maken.

De parkwoning krijgt tot slot nog een aparte tuinberging en op het parkeerterrein is er één parkeerplaats beschikbaar. En de tweede auto? Die kan toch de deur uit? Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of je wandelt in een mum van tijd naar de gezellige binnenstad. Ook zijn er twee deelauto’s van We Drive Solar beschikbaar.

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.