🎉 100 jaar Piushaven: 'Sail Tilburg' - Mis het niet! 🌊 ⛵️ ✨

Parkeer je fiets dit weekend op het terrein van Spinaker aan de Piushaven en duik in de betoverende wereld van 100 jaar Piushaven! Bereid je voor op een onvergetelijk feest, waarbij de schepen in de Piushaven de hoofdrol spelen. 

Verken de prachtige boten van dichtbij en ervaar de maritieme geschiedenis en cultuur in volle glorie! Stap aan boord en bewonder de ambachtelijke schoonheid van de schepen, terwijl je de sfeer van de Piushaven opsnuift. 

Maar dat is nog niet alles! 100 jaar Piushaven wordt niet alleen een knalfeest óp het water, maar ook áán het water! Verwacht meer dan 50 verschillende optredens die je zullen betoveren. Van circusacts tot poëtische voorstellingen, van verbluffende goochelshows tot prachtige opera. Er is voor elk wat wils!  

Kinderen kunnen zich uitleven met tientallen interactieve workshops, waar ze hun creativiteit kunnen ontdekken en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn er demonstraties van oude ambachten die je terugvoeren in de tijd. Je zult versteld staan van de vaardigheden die worden tentoongesteld! 
 
De viering van 100 jaar Piushaven lijkt ons ook een mooi moment voor nog een andere aankondiging… direct na het feestweekend lees je hier meer over op de website!