ONTDEK DE PIUSHAVEN

Het Piushavengebied heeft zich door de jaren heen getransformeerd van industriële goederenhaven tot hippe hotspot. Vol leuke restaurants, sfeervolle terrassen en fraaie boetieks en concept stores. Het bruist op de kades, het water en de pier waardoor het een geliefde plek voor menig Tilburger is geworden. De Piushaven wordt ook wel met trots de boulevard van Tilburg genoemd.

IN DE BUURT

In het Piushavengebied zijn veel fijne restaurants en cafés te vinden. Het is de ideale plek om neer te ploffen op een terras, een borrel te drinken of een lekker hapje te eten. Ook biedt het veel vertier in, om en aan het water. Zomers is het de uitgelezen plek om van de zon te genieten, een stukje te gaan wandelen, suppen of varen. Maar ook in de winter met sneeuw en ijs is de Piushaven een waar paradijs.

VOORZIENINGEN

Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand. Voor boodschappen ga je naar een van de supermarkten om de hoek of bezoek je de AaBe fabriek. Heb je wat anders nodig? Binnen no-time ben je zo in hartje centum. Voor sport- en natuurliefhebbers is er ook veel te doen. Zo ren je vanuit Spinaker zo landschapspark Moerenburg in, ben je zo in de Spoorzone of kom je fijn tot rust in een nabijgelegen natuurgebied. Ook zijn er verschillende scholen, crèches, speeltuinen en sportverenigingen in de nabije omgeving. Dit maakt het prettig wonen in de Piushaven.

PERFECTE LIGGING

Vanuit de Piushaven is alles gemakkelijk en snel te bereiken: te voet, per fiets en dankzij meerdere uitstekende ov-verbindingen. Zo wandel je in minder dan 10 minuten naar hartje centrum en begeef je je per fiets in nog geen 3 minuten midden in de natuur. Daarbij heeft Spinaker een perfecte ligging ten opzichte van de uitvalswegen. Zo ben je je binnen enkele minuten op de A58 (richting Eindhoven, Breda) of op de N65 naar ’s-Hertogenbosch.

INSCHRIJVEN