VERKOOPPROCEDURE SPINAKER PIUSHAVEN

Je hebt een woning in Spinaker Piushaven op het oog. Welke stappen moet je doorlopen om jouw keuze kenbaar te maken? We leggen je hieronder graag uit hoe de verkoop in zijn werk gaat.

 

1. ORIËNTEER JE OP DE WEBSITE

Je vindt op de website alle informatie om jouw favoriete bouwnummer(s) te kiezen. Verdiep je in de verkoopdocumentatie, zoals de verkooptekeningen en technische omschrijving.  

Tip! Voordat je een keuze voor een woning maakt, is het verstandig een goed beeld te hebben van je financieringsmogelijkheden. Laat bij de hypotheekadviseur vrijblijvend een haalbaarheidscheck uitvoeren. 

 

2. INSCHRIJVEN

Je kunt je via het formulier op de website online inschrijven op jouw voorkeurswoningen. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail. Geen e-mail gehad? Check je spam-folder! 

 

3. GESPREK MET HEIJMANS OF DE MAKELAAR

Op basis van je inschrijving nodigt Heijmans of de makelaar je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je aanvullende informatie over de woning en het project. We nemen deze informatie met je door en lichten de verschillende mogelijkheden (opties) toe. Ben je nog steeds geïnteresseerd in de woning? Dan krijg je een ‘optie’ op de woning. Deze optie is een week geldig. Zo heb je genoeg tijd om alle informatie nog eens rustig door te nemen. 

 

6. BESLISSEN

Weet je zeker dat dit de juiste woning voor je is? Dan maak je een afspraak om de koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) te bespreken en (digitaal) te ondertekenen.  

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.