PENTHOUSE HAVENZICHT

vanaf € 1.325.000,- VON

Bouwnummer 94 en 96

 

De penthouses met havenzicht zijn ruim van opzet. Dat merk je direct bij binnenkomst. Zo geeft de royale entree toegang tot garderobe en de ruime leefvertrekken. Waarbij de lichte raampartijen je direct op een majestueus uitzicht op de Piushaven trakteren. Met ook aan 3 zijden van de woning inpandige loggia’s ben je altijd verzekerd van de mooiste views.

Vanuit de ruime hal met aangrenzende garderobe, heb je toegang tot de riante lichte living met hoge plafonds enspectaculaire vergezichten. De living loopt over in de binnenserre. Welke ook dienst kan doen als werkkamer of extra woonruimte. Ook heb je vanuit hier toegang tot de ruime en lichte eetkamer en de aangrenzende open leefkeuken. De totale leefruimte strekt zich over de volledige breedte van het appartement (circa 22 meter).

Het penthouse heeft -in basis- twee ruime slaapvertrekken, die te bereiken zijn via een aparte gang. De masterbedroom is voorzien van een ruime badkamer met ligbad, ontspannende regendouche, dubbele wastafel en een eigen toilet. Waarbij de masterbedroom ook toegang heeft tot een eigen loggia waar je ‘s ochtends met een kop koffie heerlijk van het ochtendzonnetje kan genieten. Ook de tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer. In de entree bevindt zich een gastentoilet. Ook beschikt de woning over twee inpandige bergingen en een technische ruimte met wasmachine aansluiting. In de parkeergarage zijn twee plaatsen beschikbaar voor de jou en/of eventueel bezoekende gasten.

SPECIFICATIES

Vanafprijs

€ 1.325.000,- VON

Woonoppervlakte ca. 250 m²
Buitenruimte’s 3 loggia’s en 1 binnenserre
Parkeerplaats

2 in de parkeergarage

Energielabel

A+

PLATTEGROND

BOUWNUMMERS 94 EN 96
VERDIEPING 14 EN 15

 

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.