HAVENWONINGEN

vanaf € 755.000,- v.o.n. 

Bouwnummers 1 t/m 14

 

De boulevard van Tilburg is een echte hotspot. Het voormalig industriële gebied aan de Havendijk bruist van het leven: gezellige restaurants, sfeervolle terrassen, hippe boetieks en concept stores. Ben jij een van de geluksvogels die hier straks woont?  

De 14 prachtige stadswoningen met een moderne indeling kun je naar wens inrichten. Wat te denken van een grote leefkeuken op de begane grond direct aan de tuin? En een aparte werkkamer kan tegenwoordig niet ontbreken, ideaal voor thuiswerk of kantoor aan huis. Je kunt er natuurlijk ook een gameroom van maken. 

De eerste verdieping is volledig bedoeld als woonruimte met prachtige hoge plafonds op liefst 3 meter. De keuken liever op deze verdieping? Dat kan, dat hoort bij de opties. Op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Tot slot een apart toilet en de technische ruimte met de warmtepomp.  

Dankzij een praktische berging staat je fiets veilig achter slot en grendel. De 14 havenwoningen met achtertuin krijgen nog een aparte tuinberging en op het achtergelegen parkeerterrein is er voor elke woning één parkeerplaats beschikbaar. En de tweede auto? Die kan toch de deur uit? Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of wandel je naar de gezellige binnenstad. Ook zijn er twee deelauto’s van We Drive Solar beschikbaar.  

Sommige van deze stadswoningen hebben de tuin aan de voorzijde zodat de fraaie, oorspronkelijke bomen konden worden behouden. Alle woningen hebben een balkon op het zuiden met uitzicht over het water. De combinatie van het ontspannen wonen aan het water, de groene oevers, kades, de historie én de moderne stedelijke dynamiek maken Spinaker uniek en onderscheidend in zijn soort. 

SPECIFICATIES

Vanafprijs

€ 755.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte ca. 173 m²
Balkon ca. 6 m²
Perceel

ca. 112 – 143 m²

Parkeerplaatsen 1 op het achtergelegen parkeerterrein
Energielabel A+++

PLATTEGRONDEN

BOUWNUMMERS 1 T/M 9

BOUWNUMMERS 10 T/M 14

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.