PENTHOUSE STADSZICHT

vanaf € 1.325.000,- VON

Bouwnummer 93 en 95

 

De hoge plafonds en de grote en lichte raampartijen verschaffen de penthouses met een prachtig en panoramisch uitzicht over de stad. Door de ruime indeling waan je je ondanks de drukte en de bruis van de stad, in ultieme rust, comfort en luxe. Waarbij elk uur van de dag de stad je weer een ander subliem vergezicht trakteert. 
 
Bij binnenkomst heb je vanuit de ruime entree toegang tot de garderobe, de riante woonkamer en de hal naar de 2 slaapvertrekken. De riante living en de aangrenzende eetkamer verschaffen samen een panoramische view over de stad van maar liefst 22 meter. Waarbij een deel van de riante woonkamer ook als werkruimte kan worden ingericht.  

Vanuit de ruime eetkamer heb je toegang tot de open woonkeuken en loggia, waar je in de ochtend heerlijk in de zon van je koffie kan genieten. De inpandige buitenruimte die aan de woonkamer grenst is de plek om samen of met vrienden onder het genot van een drankje de ondergaande zon, spectaculaire vergezichten of de sterren te aanschouwen.  

Vanuit de entree heb je ook toegang tot de hal naar -in basis- 2 riante slaapvertrekken. Elk met hun eigen badkamer. De ruime badkamer van de masterbedroom is voorzien van een heerlijk ligbad, fijne regendouche, een dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer beschikt over een douche, wastafel en eigen toilet. De masterbedroom heeft daarbij ook een eigen berging die kan worden ingericht als inloopkast. Naast een gastentoilet herbergt de garderobe ook een tweede berging en een technische ruimte met wasmachine aansluiting. Ook heb je vanuit de garderobe toegang tot zowel de open leefkeuken en de aangrenzende eetkamer. In de parkeergarage zijn twee plaatsen beschikbaar voor de jou, eventueel gasten of misschien wel die fraaie oldtimer. 

De ruimte, het licht en de sublieme panorama’s over zowel de haven als de stad, zorgen ervoor dat je hier ultiem tot rust komt en enorm geniet. Ervaar ook de ultieme luxe en comfort van wonen aan de boulevard van Tilburg! 

SPECIFICATIES

Vanafprijs

€ 1.325.000,- VON

Woonoppervlakte ca. 250 m²
Loggia’s 3
Parkeerplaats

2 in de parkeergarage

Energielabel

A+

PLATTEGROND

BOUWNUMMERS 93 EN 95
VERDIEPING 14 EN 15

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.