PARKWONINGEN

Indicatieprijs € 655.000,- vrij op naam

Bouwnummers 15 t/m 21

 

De unieke locatie van Spinaker, de prettige ligging aan het pocket park en de uitstekende bereikbaarheid maken dit een fijne plek voor jong en oud.  

De 7 stadswoningen aan het park zijn speciaal voor gezinnen die houden van de levendigheid en reuring van een stad, én voor hen die genieten van de nabijheid van water, ontspanning en de natuur om de hoek. Perfect dus voor wie naast plezier en vertier behoefte heeft aan comfort en kwaliteit. De privétuinen geven nét dat stukje meer privacy om je heerlijk terug te trekken.  

Vanuit de keuken kijk je heerlijk uit over het park. De woonkamer strekt zich over de volledige breedte en grenst met openslaande deuren aan de tuin. Ook zijn de parkwoningen te voorzien van een uitbouw.

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers (18m²+) en een grote badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee grote kamers (18m²+) en de technische ruimte met warmtepomp en aansluitingen voor wasmachine en droger.  

De gevels hebben prachtige detailleringen in het metselwerk en ook de twee Franse balkons maken het tot een sfeervol ensemble aan het pocket park. Hier zullen de bewoners straks snel en makkelijk contact maken.

De 7 parkwoningen krijgen tot slot nog een aparte tuinberging en op het parkeerterrein is er voor elke woning één parkeerplaats beschikbaar. En de tweede auto? Die kan toch de deur uit? Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of je wandelt in een mum van tijd naar de gezellige binnenstad. Ook zijn er twee deelauto’s van We Drive Solar beschikbaar.  

SPECIFICATIES

Indicatieprijs

€ 655.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte ca. 164 m²
Perceel

ca. 124 – 193 m²

Parkeerplaatsen 1 op het achtergelegen parkeerterrein

PLATTEGRONDEN

BOUWNUMMERS 15 T/M 18

BOUWNUMMERS 19 T/M 21

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.