PARKWONINGEN

Nog één woning te koop
Bouwnummer 18 – € 679.000,- v.o.n. 

 

De unieke locatie van Spinaker, de prettige ligging aan het pocket park en de uitstekende bereikbaarheid maken dit een fijne plek voor jong en oud.  

De 7 stadswoningen aan het park zijn speciaal voor gezinnen die houden van de levendigheid en reuring van een stad, én voor hen die genieten van de nabijheid van water, ontspanning en de natuur om de hoek. Perfect dus voor wie naast plezier en vertier behoefte heeft aan comfort en kwaliteit. De privétuinen geven nét dat stukje meer privacy om je heerlijk terug te trekken.  

Vanuit de keuken kijk je heerlijk uit over het park. De woonkamer strekt zich over de volledige breedte en grenst met openslaande deuren aan de tuin. Ook zijn de parkwoningen nu standaard voorzien van een uitbouw.

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers (18m²+) en een grote badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog twee grote kamers (18m²+) en de technische ruimte met warmtepomp en aansluitingen voor wasmachine en droger.  

De gevels hebben prachtige detailleringen in het metselwerk en ook de twee Franse balkons maken het tot een sfeervol ensemble aan het pocket park. Hier zullen de bewoners straks snel en makkelijk contact maken.

De 7 parkwoningen krijgen tot slot nog een aparte tuinberging en op het parkeerterrein is er voor elke woning één parkeerplaats beschikbaar. En de tweede auto? Die kan toch de deur uit? Spinaker heeft alle voorzieningen op loopafstand: voor boodschappen ga je naar de AaBe fabriek of je wandelt in een mum van tijd naar de gezellige binnenstad. Ook zijn er twee deelauto’s van We Drive Solar beschikbaar.  

SPECIFICATIES

Prijs

€ 679.000,- v.o.n.

Woonoppervlakte ca. 170 m²
Perceel

ca. 124 m²

Parkeerplaatsen 1 op het achtergelegen parkeerterrein
Energielabel A+++

PLATTEGRONDEN

BOUWNUMMERS 15 T/M 18


BOUWNUMMERS 19 T/M 21

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.