Heb je de modelkeuken van Spinaker al gezien?

Dit fraaie design is in ruim 18 verschillende kleuren te verkrijgen en staat opgesteld in de Tilburgse showroom van Nuva Keukens. De basisprijs van deze keuken is €8.350,- inclusief BTW en montage na oplevering.

Dit ontwerp is in 18 verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Om het beste beeld te krijgen van de modelkeuken en aanpassingsmogelijkheden kun je de showroom van Nuva Keukens in Tilburg bezoeken. En mocht je een eigen ontwerp willen toepassen? Geen probleem, er zijn volop inspiratiemogelijkheden in de showroom.

 

Een basiskeuken met veel mogelijkheden

De modelkeuken is van het kwaliteitsmerk Häcker en beschikt over een vaatwasser, koelkast en een combi-ovenmagnetron van Siemens én een BORA inductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Die afzuiging werkt uitstekend en biedt een enorme ruimtewinst omdat je geen afzuigkap nodig hebt. Bovendien zijn de filters eenvoudig te vervangen en nemen maar weinig ruimte in onder de kookplaat.

Het basismodel voor de appartementen heeft een doordachte opstelling met logische positionering van de apparatuur. Zowel de deuren als de lades zijn soft close. Het ontwerp bewijst dat een keuken niet alleen functioneel te zijn. De mogelijkheden zijn legio: 18 kleurvarianten en tal van handgrepen zonder meerkosten. Ook verschillende kleuren voor boven- en onderkastjes zijn geen probleem en combineren kan zonder meerkosten. Een eventuele uitbreiding naar een hoekmodel of met schiereiland is eenvoudig en voordelig te bereiken. Bekijk de Keukenspecificatie – appartementen (PDF)

Voor de Havenwoningen is een basisontwerp met eiland-opstelling en kastenwand. Deze kan natuurlijk altijd worden voorzien van extra apparatuur of een ander werkblad. De basisprijs van deze keuken is €8.750,- inclusief BTW en montage na oplevering. Bekijk de Keukenspecificatie – Havenwoningen (PDF)

Unieke service

Nuva keukens levert een kwaliteitsproduct en geeft daardoor levenslange gratis service. Die service gaat zelfs over op volgende bewoners. Op de apparatuur staat garantie van liefst vijf jaar. 

Praktische zaken

Nuva heeft tijdens de bouw veel contact met de uitvoerder en met de klant. De koper heeft de mogelijkheid om bijna tot het allerlaatste moment nog aanpassingen te doen in kleur en materiaalkeuze, met inachtname van de opstelling en de aansluitingen. Direct na oplevering van de woning, kort vóór de verhuizing, vindt de montage van de keuken plaats door een eigen montageploeg met erkende installateurs. De keuken is daardoor gebruiksklaar voor je gaat verhuizen.