Wie jarig is trakteert!! #2

Zowel de Piushaven als Heijmans bestaan 100 jaar! Feest!

100 jaar geleden werd het handgegraven kanaal en de Piushaven in gebruik genomen. En het is 100 jaar geleden dat Jan Heijmans aan zijn eerste stratenmakersopdracht begon. Die twee heugelijke momenten vieren we graag met toekomstige bewoners van Spinaker!

 

Voor zowel de appartementen als de havenwoningen hebben wij nu een vreugdevolle extra in de vorm van een keuken. Deze woningtypen worden nu aangeboden inclusief een fraaie en kwalitatieve keuken van Nuva keukens. Een keuken die je naar eigen smaak en wens kan laten aanpassen, zonder eventuele meerkosten. Te kiezen valt uit 18 kleurvarianten, diverse handgrepen en altijd inclusief hoogwaardige BORA en Siemens apparatuur. Zo creëer jezelf je eigen ideale woon- en leefkeuken en geef je je nieuwe woning net even die personal touch! Dit zorgt voor nog meer leef- én kookplezier!

Afhankelijk van het type woning verschilt de keuken in opstelling, passend bij de woning. Lees hieronder meer over de verschillende woningtypen.

APPARTEMENTEN 

Voor de appartementen is een rechte opstelling ontworpen van het kwaliteitsmerk Häcker. Door slim gebruik te maken van de ruimte en toepassing van een BORA kookplaat met veldafzuiging is de keuken ideaal voor de appartementen in Spinaker. Een doordachte opstelling met logische positionering van de vaatwasser, combi-oven en geïntegreerde koelkast. Alles is soft close, zowel de deuren als de lades. En dat een keuken niet alleen functioneel hoeft te zijn bewijst deze modelkeuken, een waar sieraad voor de inrichting van het appartement. Met liefst 18 kleurvarianten en tal van handgrepen zonder meerkosten zijn de mogelijkheden legio.

Eventuele uitbreidingen naar een hoekmodel of met schiereiland zijn eenvoudig en voordelig te bereiken. Bij een gepersonaliseerde uitvoering van de keuken of bij upgrade van bijvoorbeeld het werkblad zal de waarde van de modelkeuken in mindering komen op de uiteindelijke offerte*.

Bekijk de Keukenpecificatie – appartementen (PDF)

Bekijk hier de appartementstypen

HAVENWONINGEN

Het kloppend hart van het huis, de plek waar niet alleen gekookt wordt maar wat vaak de centrale ontmoetingsplek is van het gezin. De keuken!  

In de Havenwoningen vind je de keuken op de begane grond aan de tuinzijde. Een fijne plek waar je kookt, werkt en geniet van gezelligheid. Daarbij hoort een mooi ontwerp van een leefkeuken! De eiland opstelling van het kwaliteitsmerk Häcker past ideaal in deze ruimte.  

Op het eiland kan worden gespoeld en gekookt. De slimme BORA kookplaat heeft een veldafzuiging en de overige apparatuur is van Siemens. De vaatwasser is geïntegreerd in het eiland. De koeling en combi-oven in een apparatenkast. Alles is soft close, zowel de deuren als de lades. Een uitvoering in grijs, antraciet of juist zwart? Of liever een ander type handgreep? Dit kan allemaal zonder meerkosten.

Eventuele uitbreidingen van apparaten en de kastwand zijn daarnaast eenvoudig te bereiken. Bij een gepersonaliseerde uitvoering van de keuken of bij upgrade van bijvoorbeeld het werkblad zal de waarde van de modelkeuken in mindering komen op de uiteindelijke offerte*.

Bekijk de Keukenspecificatie – Havenwoningen (PDF)

Bekijk de havenwoningen